نشست مجازی مرکز رسیدگی به امور مساجد با دبیران این مرکز در دو بخش گفتمان و عملیات در محل مرکز رسیدگی به امور مساجد استان خراسان جنوبی برگزار شد.
برگزاری وبینار تخصصی «راههای مقابله با کرونا در طب نوین و طب سنتی»
وبینار تخصصی «راههای مقابله با کرونا در طب نوین و طب سنتی» با حضور بیش از 100 امام جماعت برگزار شد.

بهگزارش خبرنگار روابط عمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان، وبینار تخصصی «راههای مقابله با کرونا در طب نوین و طب سنتی» با همکاری مدیریت آموزش مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان، سازمان بسیج جامعه پزشکی استان خراسان رضوی و ناحیه مقاومت بسیج عمار مشهد مقدس برگزار شد.
دکتر مهدی یوسفی (رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد)، دکتر رزیتا خداشاهی (استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد) و دکتر محسن ذاکریان (مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی) سخنرانان این وبینار بودند که بهصورت زنده از طریق سامانهی مسجدنا پخش شد.
این وبینار، عصر سهشنبه 9 شهریور 1400، با هدف آشنایی ائمه محترم جماعات با راهکارهای مقابله با کرونا و نکات مهم مربوط به این بیماری از منظر طب نوین و طب سنتی برگزار شد که با شرکت بیش از 100 نفر از ائمهی جماعات مساجد خراسان همراه بود.
دکتر یوسفی، در این وبینار با اشاره به ریشهی طب اسلامی گفت: منظور از طب اسلامی، طبی است که مسلمانان در گذشته از آن استفاده میکردهاند.
این متخصص طب سنتی و ایرانی افزود: داروهای منسوب به ائمه اطهار (علیهم السلام) از روایاتی استخراج شده است که باید از نظر سند بررسی شود و نیز میتوان آنها را با روشهای نوین علم پزشکی و بهصورت تجربی برای بیماریهای مختلف سنجید و نتایج لازم را به دست آورد.
این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین تصریح کرد: واکسنهای کرونا شاید عوارض مختصری داشته باشد، اما منافع واکسنها بیشتر از عوارض آنها است و باید در چرخهی مبارزه با این ویروس از واکسنها استفاده شود.
دکتر خداشاهی، متخصص بیماریهای عفونی نیز در این جلسه گفت: همهی مردم باید واکسن بزنند تا همهگیری ویروس کرونا به حداقل ممکن برسد و تنها استثناء، موارد خاصی است که با مراجعه به پزشک شرایط آنها بررسی شده و از تزریق واکسن منع میشوند.
همچنین دکتر ذاکریان در این نشست، با ارائه گزارش اقدامات انجامشده توسط بسیج جامعهی پزشکی استان در خصوص انجام واکسیناسون در شهر مشهد مقدس گفت: مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان در قالب طرح «مسجد، سنگر سلامت» همراه و همکار سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوده و با اجرای طرح واکسیناسیون عمومی در مساجد حاشیه شهر مشهد کمک شایانی به کنترل این بیماری نموده است.
