امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، وظیفه و تکلیف امورمساجد است

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان، گفت: چنین کارهایی نباید معطل تفاهم‌نامه‌ها و مسائل دیگر شود، بلکه باید با دغدغه و به‌عنوان تکلیف توسط مسئولان پیش رود تا امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر به‌صورت جدی در جامعه تقویت شود.

امر به معروف 1.jpg
2021-10-03 10:00:00

به‌گزارش خبرنگار روابط‌عمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان، جلسه دوره ای ریاست این مرکز با مسئولان ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی، برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی مهدوی ارفع، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان، در این جلسه گفت: طبق تفاهم‌نامه‌ای که قبلا امضا شده، بنا شد تااسفند ماه ، تعدادی از مساجد در مشهد و شهرستان‌ها در زمینه شوراهای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر فعال شوند که این طرح در حال پیگیری است؛ اگرچه سرعت مناسبی ندارد ولی تا کنون 200 مسجد فعالیت اولیه خود را آغاز کرده‌اند.

وی افزود: مرکز رسیدگی به امور مساجد، جلساتی با گروه‌های مسجدی و فعالان خودجوش امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر تشکیل داده و پشتیبانی‌های لازم از آن‌ها صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه فعالیت در زمینه امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، وظیفه و تکلیف نهاد متولی مساجد است، گفت: چنین کارهایی نباید معطل تفاهم‌نامه‌ها و مسائل دیگر شود، بلکه باید با دغدغه و به‌عنوان تکلیف توسط مسئولان پیش رود تا امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر به‌صورت جدی در جامعه تقویت شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدوی ارفع، تصریح کرد: سیستم آموزش مجازی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با نام «مسجدنا» برای برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف برای ائمه جماعات، مسئولان مساجد و همه مردم آماده شده و مخصوصا برای شهرستان‌ها که مشکل رفت‌وآمد دارند، ظرفیت بسیار خوبی فراهم کرده است.

وی تأکید کرد: مجموعه دوره‌های توانمندسازی ائمه جماعات در موضوعات مختلف و در چهار عرصه، دانشی، بینشی، ارزشی و روشی طراحی می‌شود که در زمینه امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر نیز باید این‌گونه باشد.

وی افزود: طرح «مسجد، پرچم‌دار مطالبه‌گری» که برای مطالبه از مسئولان اجرایی کشور از طریق مساجد طراحی شده و به سمع رئیس‌جمهور و برخی دیگر مسئولان هم رسیده است، فرصت خوبی برای مطالبه‌گری درست و منطقی فراهم می‌آورد و می‌تواند با همکاری ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، پخته‌تر شود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به نکته مهمی درباره مطالبه‌گری، گفت: در این زمینه باید با آموزش مناسب، جلوی افراط و تفریط گرفته شود تا نقدها و مطالبه‌ها از حالت تشکیلاتی خارج نشود که اگر این اتفاق بیفتد، نقدها‌ سیاسی شده و کنترل‌پذیر نیست.

گفتنی است، در این جلسه، گزارش بخش‌های مختلف هر دو نهاد بررسی شده و بر مواردی مثل تعیین حکم قانونی برای متولیان امر و لزوم آموزش بیشتر آن‌ها در زمینه امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر تأکید شد.

مشاهده امر به معروف 3.jpg
امر به معروف 3.jpg
مشاهده امر به معروف 4.jpg
امر به معروف 4.jpg
مشاهده امر به معروف 6.jpg
امر به معروف 6.jpg
    بیان دیدگاه