ناحیه شهید موسوی قوچانی مشهد پییشران در حوزه تقدیر از ائمه جماعات فعال طرحهای خدمترسانی به زائران امام رضا (ع)
توجه به انتخابات سبب تقویت نظام اسلامی و مصداق معروف است
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان، امربهمعروف و نهیازمنکر را از اصول شکلدهنده هندسه نظام اسلامی دانست و گفت: تقویت نظام از مصادیق معروف است و انتخابات یکی از عرصههایی است که توجه به آن سبب تقویت نظام اسلامی خواهد بود.

بهگزارش روابطعمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان، حجتالاسلام والمسلمین مجتبی مهدوی ارفع، رئیس این مرکز، در گردهمایی فعالان مسجدی امربهمعروف و نهیازمنکر که در اردوگاه شهید بهشتی گلمکان برگزار شد، با اشاره به آیات 38 تا 41 سوره حج، به تبیین چهار اصل مطرحشده در این آیات پرداخت.
وی گفت: در آیه 41 برای کسانی که زمینه تشکیل حکومت برای آنها فراهم شده و بهدنبال یاری خداوند هستند، توجه به چهار اصل اقامه نماز، پرداخت زکات، امربهمعروف و نهیازمنکر لازم شمرده میشود که این چهار اصل هرکدام دو جنبه فردی و اجتماعی دارد.
حجتالاسلام والمسلمین مهدوی این چهار اصل را شکلدهنده هندسه نظام اسلامی دانست و برای استمرار آن و حرکت به سمت تمدنسازی، ضروری خواند و گفت: طبق آیه «لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَیِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْکِتَابَ وَالْمِیزَانَ لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ»، (حدید، 25) حاکم، حکم و ابزار حکومت، باید الهی باشد و در زمان ما چنین حاکمیتی رقم خورده است، پس باید به دو اصل امربهمعروف و نهیازمنکر بیش از پیش توجه شود.
وی افزود: ساختار مسجد میتواند محور همه فعالیتهای فردی و اجتماعی باشد، پس دو اصل امربهمعروف و نهیازمنکر نیز از باید از مسجد شروع شود و برای انجام آن، باید اول به معروفها و منکرهای دارای اولویت پرداخت که بزرگترین معروفها، حفظ و تقویت نظام اسلامی و بزرگترین منکرات، کمک به دشمن و تعضیف فرهنگ و نظام اسلامی است.
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان، گفت: اگر معتقدیم که دین، حداکثری است و قرآن همه چیز را تبیین کرده، پس پایگاه دین که مسجد است نمیتواند کارکرد حداقلی داشته باشد و ما وظیفه داریم همه ظرفیت و توان خود را بگذاریم و سعی کنیم چنین گفتمانی بر مجموعه فکری ارکان مسجد و نمازگزاران حاکم شود.
وی انتخابات را یکی از عرصههایی دانست که توجه به آن سبب تقویت نظام اسلامی خواهد بود و گفت: رهبر معظم انقلاب، چهار راهبرد رقابت، سلامت، امنیت و مشارکت را برای انتخابات پیش رو مطرح کردند که از این چهار مورد، دو راهبرد ایجاد فضای رقابت و نیز مشارکت، بهطور مستقیم با مسجد مرتبط است.
حجتالاسلام والمسلمین مهدوی ارفع بیان کرد: باید افراد مختلف به مسجد دعوت شوند و دیدگاههای خود را مطرح کنند تا مردم با شناخت اندیشهها، به فرد اصلح رأی دهند.
وی افزود: افزایش مشارکت نیز دغدغه رهبر انقلاب است و مساجد با توجه به شرایط محله خود باید زمینه حضور حداکثری را فراهم کنند، همان طور که امام راحل، انتخابات را تجدید قوای نظام اسلامی و رهبری معظم آن را تجلیگاه اراده مردم در نظام اسلامی میدانند.
