صدو یکمین میز مشاوره حقوقی، (دریافت مشاوره رایگان حقوقی در مسجد) بههمت مدیریت اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان و با همکاری ناحیه شهید دارایی این مرکز در مسجد امام موسی کاظم(ع) (مشهد، خیابان شهید میرزایی) برگزار شد.
باید با جهاد تبیین، گره ذهنی افراد را باز کنیم
مدیر اندیشکده سعدا در جمع مبلغان و همسنگران مسجدی به بررسی کوتاه چند شبهه انتخاباتی و پاسخ اجمالی به آنها پرداخت.
بهگزارش روابطعمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان، حجتالاسلام سیدمحمدحسین راجی، مدیر اندیشکده سعدا در جمع مبلغان و همسنگران مسجدی در مسجد قائم$ (فرامرز عباسی)، با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب درباره دعوت مردم به مشارکت در انتخابات، گفت: این کار جهاد است، یعنی سختی بسیاری دارد؛ اما باید اتفاق بیفتد، چون امر رهبر جامعه است.
وی افزود: باید دلیل عدم مشارکت در انتخاب و گره ذهنی افراد را پیدا کنیم و بتوانیم گره را باز کنیم که جهاد تبیین و فریضهای قطعی و فوری است؛ اما جهاد سخت است و دشمن نمیگذارد یک لحظه آرامش داشته باشیم.
حجتالاسلام راجی در ادامه به چهار گروه از کسانی که رأی نمیدهند اشاره کرد و گفت: اول کسانی که میگویند رأی نمیدهیم تا نظام عوض شود و پای صحبت هم نمینشینند؛ مثل تجزیهطلبها و دوم کسانی که میگویند رأی نمیدهیم تا وضع درست شود.
وی درباره گروه دوم گفت: این افراد به نظام و کشور علاقه دارند ولی انتقاد دارند و باید برای آنها شرح داده شود که رأی ندادن هیچ وقت در هیچ انتخاباتی شنیده نمیشود و کسانی که انتخابات را تحریم کردند به سرنوشت کشورهایی همچون یوگسلاوی دچار میشوند و پیامی به دشمن میفرستند که بتواند علیه امنیت کشور کار کند.
وی افزود: در کشور یوگوسلاوی در دهه 1990 نه سرمایه داری غرب و نه کمونیسم شرق را قبول داشتند و مدلی داشتند که نرخ بیکاری آنها صفر بود، حقوق کارگر و کارمند بسیار بالا بود و همه خانه سازمانی داشتند و حتی تحصیل و بهداشت رایگان داشتند؛ آمریکا که منافع خود را در خطر میدید شروع به فتنهانگیزی کرد و در تبلیغات ضد حکومت بهنحوی عمل کرد که مردم یوگوسلاوی خودشان را فقیرترین مردم دنیا میدانستند و انتخابات 1997 این کشور را تحریم کردند؛ سپس آمریکا گفت مردم این حکومت را نمیخواهند و باید عوض شود و بعد از دو سال یوگسلاوی بمباران شده و بعد تجزیه شد.
این نویسنده و پژوهشگر ادامه داد: در ایران بدترین تحریم بعد از فتنه 1388 صورت گرفت که آمریکا دنیا را متقاعد کرد مردم ایران حاکمیت را نمیخواهند و حاج قاسم را نیز بعد از فتنه بنزین شهید کردند، یعنی به محض اینکه به افکار عمومی گفتند مردم حکومت را نمیخواهند.
وی گروه سوم از کسانی که رأی نمیدهند را افرادی دانست که از اصلاح ناامید هستند و گفت: به این افراد باید از دستاوردهای کشور سخن گفت که در خیلی از زمینهها پیشرفت چشمگیری داشتهایم.
وی تصریح کرد: گروه بعدی هم میگویند رأی نمیدهیم چون فرقی نمیکند چه کسی بیاید که باید به اینها بگوییم آیا فرق نمیکند کسی بیاید که در سختیها کنار شما باشد یا اینکه در فتنهها به شما بخندد؟ کسی که مدل تفکرش بحران ایجاد میکند و کسی که برای رفع بحران میرود فرق ندارند؟