نود و هفتمین برنامه میز مشاوره حقوقی، با همکاری مدیریت اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان، کانون وکلای استان خراسان رضوی و ناحیه شهید کامیاب این مرکز، در مسجد عمار یاسر (مشهد، خیابان خیابان مهدی) برگزار شد.
میزبانی 460 مسجد مشهد مقدس از رأیدهندگان
معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان های خراسان گفت: در شهرستان مشهد مقدس 460 شعبه اخذ رای در مساجد دایر شده و شاهد حضور پرشور مردم بود.
به گزارش روابطعمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان، مسجد همواره در تمام مناسبات اجتماعی و سیاسی نقش فعالی داشته و در رویدادهای مهمی چون انتخابات نیز نقش مهمی در پرشور کردن فضا و مشارکت مردم داشته و همچنین فضایی برای اخذ رای بوده است.
امسال و در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و انتخابات خبرگان رهبری نیز مساجد نقش پررنگی در افزایش نشاط سیاسی در همه شهرها از جمله مشهد مقدس داشتند.
حجت الاسلام والمسلمین امیر حسین احمدنیا، معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان های خراسان در خصوص مشارکت مساجد در این انتخابات گفت: امسال نیز همچون گذشته مساجد علاوه بر ویژه برنامه های مختلف برای پرشور کردن انتخابات، پذیرای شعب اخذ رای برای حضور مردم بودند.
وی در خصوص آمار مساجدی مشارکت کننده در انتخابات افزود: در شهرستان مشهد مقدس 460 شعبه اخذ رای در مساجد دایر شده و همزمان با شروع رای گیری از ساعت 8 صبح، فرایند اخذ رای را شروع و تا پایان وقت یعنی ساعت 24 نیز در خدمت مردم عزیز مشهد بودند.
وی همچنین به برخی اقدامات این مرکز برای مشارکت در انتخابات اشاره کرد و گفت: صفحه قرارگاه نعمت حضور و بسته محتوایی آن یکی از اقدمات ما برای افزایش مشارکت بود که در سایت مسجدنا ایجاد شده و محتواهایی ازجمله پاسخ به شبهات روز، متن منبر حضور حداکثری و بیش از 10 ساعت دوره آموزشی کنشگری انتخابات، بهصورت ویژه در اختیار ائمه جماعات استانهای خراسان قرار گرفت. راه اندازی کافه گفتگو و حرکت ون های انتخاباتی در سطح شهر، اعزام سخنران و هادیان سیاسی به مساجد، تهیه کتاب مجلس شابسته و تولید ویژه برنامه های همسنگران مسجدی از دیگر برنامه های این مرکز برای انتخابات بود.
معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان های خراسان همچنین در خصوص نقشه سند چشم انداز مساجد که در سال 1395ترسیم شده است، نیز افزود: در این سند مطلوب شده است تا مسجد طرح های مختلفی در راستای نیروی انسانی تمدن سازونقش آفرین در بخش های مختلف جامعه تربیت کند.