معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی شهرداری مشهد گفت: یکی از برنامه های عملیاتی ما در سه روز پایانی ماه صفر طرح "در مسیر بهشت" و ایجاد خیابان خدمت در خیابان امامرضا(ع) با استقرار 300 موکب است که با همکاری مساجد، هیئات، تشکلهای مردمی و کانون های فرهنگی به ارائه خدمت به زائرین خواهند پرداخت.
«مسجد امام مهدی$» با قدمتی 132 ساله در شهر سیهات عربستان
«مسجد امام مهدی$» متعلق به 132 سال پیش از قدیمی ترین مساجد و اولین مسجد شهر سیهات عربستان به شمار میآید.
به گزارش روابطعمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان مسجد جامع امام مهدی $ در سیهات در استان شرقی عربستان در سال 1313ساخته شد که از قدیمیترین مساجد در این منطقه و اولین مسجد که در آن نماز جمعه برپا شد، به شمار می آید.
این مسجد جامع به دست شیخ جعفر ابومکارم از علمای عربستان تاسیس شد که ساخت آن با سنگریزههای دریا انجام شد. اما در سال 1391 هجری قمری این مسجد با هزینه جمعیت سیهات به مبلغ 22 هزار ریال در چارچوب برنامه بازسازی و مرمت اماکن عبادی قدیمی نوسازی شد.
پس از آن شیخ عبدالمجید ابومکارم نوه شیخ جعفر در سال 1414 هجری قمری دستور مرمت آن را صادر کردند، بازسازی این مسجد قرار بود با جدیدترین طراحیها انجام شود.
در ذی العقده 1445 ساکنان سیهات تصمیم گرفتند تا این مسجد را دوباره بازسازی و مرمت کنند و لباس جدیدی بر قامت آن بپوشانند. به همین دلیل نمازگزاران و مسئولان این مسجد جامع، اقامه نماز به ویژه نماز جمعه را به مسجد امام حسن عسکری$ در منطقه الزهور منتقل کرد تا بازسازی این مسجد جامع به پایان برسد.
ظرفیت این مسجد پیش از آخرین بازسازی، هزار و 800 نمازگزار بود، همچنین یک نمازخانه برای زنان وجود دارد که پذیرای 100 تا 150 نمازگزار زن است.
این مسجد به دلیل فعالیتهای مذهبی فراوان مانند آموزش نماز، کلاسهای قرآن در منطقه معروف است.
سیهات یکی از مهمترین شهرهای منطقه به شمار میرود. تمامی ساکنان این شهر شیعه و بیشتر خانوادههای سیهات از اعراب اصیل و قبایل خوالد، عجمان، هواجر و سبیلاع هستند. در این شهر علاوه بر مساجد جامع، چندین حسینیه نیز دارد که حسینیه الحسین،حسینیه السالم، الکبیش، شاخور، حسینیه الخلیفه، حسینیه الراشد، حسینه السیهاتی، حسینیه المطوع، حسینیه الناصر و شهاب از مهمترین حسینیههای این منطقه هستند.