ضرورت حفظ اعتقادات و ثابت قدم ماندن در تحولات سیاسی و اجتماعی

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ضمن تقدیر از خدمات مجاهدانه استانداری خراسان رضوی در سه سال گذشته گفت: جایگاه استان نسبت به سایر استان‌ها با توجه به مشکلات و مسائلی که دارد بسیار ویژه و ممتاز است، به‌طور مثال می‌توان به مسئله پیک زیارتی نوروز و ماه صفر اشاره کرد که به‌تنهایی یک مدیریت قوی و جامعی را می‌طلبد.

photo_2024-08-22_16-05-38.jpg
2024-08-22 09:11:31

به گزارش روابط‌عمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با استاندار خراسان رضوی و معاونین که در دفتر نماینده ولی‌فقیه استان خراسان رضوی برگزار شد ضمن تقدیر از خدمات و اقدامات ارزنده استانداری خراسان رضوی در سه سال گذشته اظهار کرد: فعالیت‌های مجاهدانه دولت سیزدهم و کارگزاران نظام طی این مدت آثار و برکات قابل‌توجهی داشته است که در همین راستا لازم است از اقدامات و فعالیت‌های خوبی که مجموعه استانداری خراسان رضوی داشته است، تقدیر و تشکر کنیم.

ایشان با اشاره به شرایط ویژه و حجم فعالیت‌ها در استان خراسان رضوی افزود: جایگاه استان خراسان رضوی نسبت به سایر استان‌ها با توجه به مشکلات و مسائلی که دارد بسیار ویژه و ممتاز است، به‌طور مثال می‌توان به مسئله حضور زائران در دو پیک زیارتی نوروز و ماه صفر اشاره کرد که به‌تنهایی یک مدیریت قوی و جامعی را می‌طلبد که دیگر استان‌های کشور با آن درگیر نیستند.

حفظ اعتقادات و ثابت قدم ماندن در تحولات سیاسی و اجتماعی

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر داشتن ثبات اعتقادی و حرکتی در جریان‌های مختلف سیاسی و اجتماعی بیان کرد: یک ملاک ارزیابی افراد در گذر زمان میزان تغییر در اعتقادات و خط فکری و اندیشه آنان است که تا چه میزان با تغییرات و تحولات جامعه بر باورهای خود ثابت و استوار باقی می‌مانند.

ایشان با بیان اینکه یکی از آثار فراز و نشیب‌های اجتماعی و سیاسی تحولات افراد با توجه به این تغییرات و تحولات است، ادامه داد: اگر انسان در مسیر شغلی و فعالیتی خود اخلاص برای خدا داشته باشد تفاوتی در خدمت و تفکر او با تغییر شرایط پیش نخواهد آمد، امکان دارد جایگاه شغلی و حرفه‌ای او تغییر کند اما شخصیت و منش او تغییر نمی‌کند.

آیت‌الله علم‌الهدی اضافه کرد: ببینید عزیزان این نکته که افراد دانش سیاسی داشته باشند بسیار شایسته و معقول است اما اینکه افراد بخواهند متناسب با شرایط روز و وضعیت سیاسی جامعه رفتار خود را تنظیم کنند، مصداق شرک به خداوند است، زیرا آنچه برای این افراد در آینده مطرح است مقام و جایگاهی که به دست می‌آورند، می‌باشد.

ایشان با بیان اینکه انسان باید همواره تلاش کند تا در امتحانات الهی سربلند و پیروز باشد، تأکید کرد: فردی که دین‌دار باشد در عرصه اجرا و عملیات به اعتقادات خود پایبند خواهد بود و نمی‌ترسد که در راه خداوند از جان، مال و آبروی خود هزینه کند، موضع سیاسی خود را بر حسب منافع دنیای خود تغییر نمی‌دهد.

    بیان دیدگاه