آیت‌الله علم‌الهدی؛

هشدارهای قرآنی ریشه شناخت ویژگی‌های جهان مادی است

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه هشدارهای قرآنی موجب شناخت خصائص جهان مادی می‌شود، گفت: در همین راستا بایستی در عرصه دانشی خود نقطه‌ای را به وجود بیاوریم که این هشدارهای قرآنی را نسبت به علوم کشف و درک کرده و برحسب تخصص‌های متفاوت بر مبنای آن پژوهش کنیم.

photo_2024-09-21_18-01-12.jpg
2024-09-22 09:40:10

به گزارش روابط‌عمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در آیین افتتاح پژوهشکده علم و قرآن که با حضور علی اکبر صالحی، قائم مقام فرهنگستان علوم برگزار شد، ضمن تبریک میلاد مسعود پیامبر اکرم @ و ولادت امام صادق # اظهار کرد: ذات مقدس پروردگار در آیه 9 سوره مبارکه اسرا می‌فرماید «یهدی للتی هی اقوم» یعنی قرآن کریم برای ملت، جامعه و زندگانی بشری اقوم است؛ همچنین اگر مردم و ملتی بخواهند در مسیر کمال انسانی به عرصه خدا گونه‌ای برسند، قرآن آن‌ها را هدایت می‌کند.

ایشان با بیان اینکه هر چه در زندگانی دنیا و تکامل آخرت برای بشر لازم است را قرآن تأمین می‌کند، افزود: چند سالی است که در محافل روشنفکری دینی بحث سازش علم و دین مطرح است که متأسفانه در مقام تبیین این مسئله بعضی از افراد دچار اشتباه و انحراف شده‌اند که آیا علم معیاری است برای سنجیدن قرآن و یا قرآن معیار سنجش علم است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: در حقیقت این دین است که معیار علم است، چون دین از طرف خداوند نازل شده که خالق بشر و پدیدآورنده همه ویژگی‌های حیات و زندگی انسان است؛ اگر بعضی‌ها فکر می‌کنند که دین را باید با علم تطبیق دهیم، دچار پندار غلطی شدند زیرا هر آنچه برای هدایت بشر لازم است در قرآن وجود دارد.

زندگانی دنیا نقشی اصیل در حرکت به سوی خداگونه شدن بشر دارد

ایشان با بیان اینکه زندگانی انسان ظرف و قالبی برای یک پویش و حرکت به‌سوی مسئله خدا گونه شدن بشر است، ادامه داد: بنابراین ازجمله مسائلی که ما را به طرف این نقطه عظیم انسانی هدایت می‌کند، دنیا است که نقش بسیار اصیل و اساسی دارد؛ قرآن ما را در سازندگی و استخدام دنیا برای پیمایش به این نقطه کمال هدایت می‌کند.

آیت‌الله علم‌الهدی آخرت را نتیجه زندگی دنیا معرفی کرد و گفت: به همین منظور در عرصه آفرینش زندگی مادی خود لازم است تا از یک نقطه بالایی برخوردار باشیم و بتوانیم مجموعه نعمت‌های الهی را در پیمایش خود برای رسیدن به نقطه کمال خدا گونگی استخدام کنیم.

ایشان با طرح این پرسش که آیا قرآن کریم مجموعه علوم مادی زندگی بشر را به‌طور مشروح و مبسوط بیان کرده است یا نه و یا اینکه ما قدرت فهم، درک و شناخت آن را داریم یا خیر؛ اضا

    بیان دیدگاه