حجتالاسلام والمسلمین امیرحسین احمدنیا: طبق تحقیقات انجام شده جمهوری اسلامی امروز 3200 خدمت را به مردم ارائه میکند. ما معتقدیم مساجد باید در تمام این موارد با تمام توان به حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی بپردازند لذا از این پس مساجد منتخب استان علاوه بر خدماتی که تاکنون ارائه کرده اند به پایگاههای مسکن محرومان نیز تبدیل خواهند شد.
تخریب قبور ائمه بقیع؛ زخمی کهنه بر پیکر جهان اسلام
هشتم شوال سالروز تخریب بقیع توسط جریانهای تکفیری

به گزارش روابط عمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان، در آستانه سالروز تخریب قبرستان بقیع، یکی از مهمترین وقایع تاریخی و مذهبی در تاریخ اسلام، جامعه مسلمانان به ویژه شیعیان در سراسر جهان آماده برگزاری مراسم و نشستهایی به منظور گرامیداشت این رویداد هستند.
هشتم شوال سال 1344 هجری قمری، روزی تلخ و فراموشنشدنی در تاریخ جهان اسلام است. در این روز، قبور مطهر چهار تن از امامان معصوم شیعه در قبرستان بقیع، به دستور حکومت وهابی عربستان تخریب شد؛ اقدامی که نه تنها باعث اندوه پیروان مکتب اهل بیت شد، بلکه موجی از اعتراضات در سراسر جهان اسلام برانگیخت.
قبرستان بقیع، مدفن ائمهای همچون امام حسن مجتبی #، امام زینالعابدین #، امام محمد باقر # و امام جعفر صادق #، تا پیش از آن با گنبد و بارگاهی باشکوه مزین بود. با تسلط جریان وهابی بر حجاز و نگاه افراطی آنان به مقوله توسل و زیارت، این آثار تاریخی و مذهبی با خاک یکسان شد.
بسیاری از اندیشمندان، علما و شخصیتهای فرهنگی و مذهبی، این اقدام را نه تنها توهین به مقدسات اسلامی، بلکه ضربهای به میراث تمدن اسلامی و هویت تاریخی مسلمانان میدانند. طی سالهای اخیر، درخواستها برای بازسازی قبور ائمه بقیع و احترام به حقوق مذهبی پیروان تشیع بارها از سوی مجامع بینالمللی و نهادهای حقوق بشری مطرح شده است، اما همچنان با بیپاسخ ماندهاند.
هماکنون، قبرستان بقیع تنها با سنگهایی ساده و بدون هیچ علامت مشخصی، میزبان پیکر پاک امامان معصوم است؛ اما در دل میلیونها مسلمان، جایگاه این بزرگان همچنان روشن و زنده است.
