برگزاری وبینار «مصباحِ بصیرت؛ مکتبِ سلیمانی»

دومین وبینار مناسبتی دهه‌ی بصیرت، با ارائه‌ی حجت‌الاسلام و المسلمین علی‌اکبر نوایی، بر بستر سامانه‌ی مسجدنا برگزار شد.
 

وبینار.jpg
2022-01-05 10:00:00

وبینار «مصباحِ بصیرت؛ مکتبِ سلیمانی» به مناسبت ایام‌الله دهه‌ی بصیرت، با حضور بیش از 150 نفر از ائمه‌ی محترم جماعات و فعالان فرهنگی و تبلیغی مساجد استان‌های خراسان برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین علی‌اکبر نوایی در این وبینار، با تبیین معنی بصیرت عنوان کرد: بصیرت، یک روشن‌بینی باطنی است که در واقع از جانب خدای متعال افاضه می‌شود و در دست، چشم، گوش، زبان، رفتار، گفتار، نوع و کیفیت عملِ انسان اثر می‌گذارد و وجود او را متحول می‌سازد. 
وی در ادامه افزود: علامه مصباح یزدی ^ در دهه‌های اخیر، مصباح و چراغ حقیقی راه، عالم ربانی، فقیه صمدانی، فیلسوف متغور در الوهیت، پیشگام در ارائه‌ی تفکر فلسفی، جلودار دفاع نظری از انقلاب اسلامی، پشتیبان و تقویت‌کننده مبانی نظری انقلاب اسلامی و مفسر قرآن بود.
مسئول سابق دفتر نخبگان و استعدادهای برتر حوزه علمیه خراسان در ادامه افزود: الهیات اسلامی به دو بخش تقسیم می‌شود؛ الهیات نظری و الهیات عملی؛ آن بخشی که تأثیر فراوان دارد و راهگشاتر و راهبردی‌تر است، الهیات عملی است؛ یعنی آن چیزی که در نظر فرا گرفته شده است، در عمل هم پیاده شود. مرحوم علامه مصباح و مرحوم شهید قاسم سلیمانی نماد الهیات عملی اسلام هستند.
این استاد حوزه، در بخش دیگری از سخنان خود گفت: چون شهید سلیمانی نماد الهیات عملی بود، مصداق آیه‌ی شریفه‌ی «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمنُ وُدًّا» شد و لذا مقام معظم رهبری فرمودند به شهید سلیمانی باید به چشم یک مکتب نگاه کرد؛ چرا که مکتب، راهبرد های نظری و راهبرد های عملی را شامل می‌شود.
ایشان در بخش پایانی سخنان خود با بیان ویژگی‌های شخصیتی سردار سلیمانی، به تبیین جایگاه بین‌المللی این شهید سرافراز در محور مقاومت پرداخت.

شایان ذکر است وبینار مذکور، بر بستر سامانه‌ی مسجدنا برگزار شد و علاقه‌مندان جهت مشاهده‌ی ویدئو و مطالعه‌ی متن این وبینار می‌توانند به این سامانه مراجعه نمایند.

    بیان دیدگاه